Castle of Dracula Hotel


Daca va hotarati sa faceti o vacanta in Bucovina si Maramures, veti trece granita dintre cele doua superbe regiuni prin Pasul Tihuta.

Pe drum sunt multe locuri in care puteti sa va opriti pentru a va odihni, pentru a admira peisajul sau pur si simplu pentru a lua o gura de aer curat.

Un loc insa e bine sa nu il ratati.

Localitatea se cheama Piatra Fantanele si e situata la aproximativ 40 km de Bistrita. Acolo veti putea poposi la Hotel Castel Dracula si daca va hotarati sa faceti acest lucru, sunt sigur ca nu o sa va para rau.

Hotelul a fost  inaugurat in 1983 si este construit in stilul unei case medievale,  se ridica la hotarele dintre judetele Bistrita-Nasaud si Suceava si este amplasat la altitudinea de 1116 m in imediata apropiere a DN 17.

Nu o sa vorbesc mult despre acest hotel si o sa las imaginile urmatoare  sa va convinga.

Daca va place locul si hotarati sa petreceti mai mult timp acolo e bine sa stiti ce va poate oferi acest complex.

Hotelul dispune de 140 locuri de cazare in 3 apartamente si 62 camere cu 2 paturi, baie, telefon, TV, diverse servicii la cerere, sauna, parcare. Restaurantul hotelului ofera o gama larga de meniuri si vinuri. Pretul unei camere de 2 persoane este 220 lei (sau 175 RON in regim single). In acesti bani sunt incluse micul dejun, TVA si taxa locala. Parerea mea e ca nu e ieftin dar nici foarte scump iar locul chiar merita banii acestia.

Aveti la dispozitie mai multe modalitati pentru a va petrece timpul liber: schi si plimbari cu sania (daca alegeti sa mergeti iarna), sau plimbari cu ATV-uri si trasee de drumetii (daca mergeti primavara, vara sau toamna). Puteti citi mai multe despre traseele posibile daca urmariti acest link.

De asemenea puteti vizita si manastirea Fantanele.

Alte informatii despre hotel puteti sa le vedeti si aici.

Urmatoarele poze prezinta imprejmuirile hotelului asa cum se vad din parcarea acestuia.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s